Teollisuusompelukoneet

Me KS-Tarvikkeella tarjoamme laajan valikoiman teollisuusompelukoneita. Lisäksi saat kauttamme varaosat sekä kattavat huoltopalvelut.

Teollisuusompelukoneet ja niiden varaosat helposti kauttamme

Teollisuusompelukone on vaativaan käyttöön suunniteltu laite, jonka täytyy olla laadukas sekä kestävä. Me KS-Tarvikkeella tarjoamme asiakkaillemme usean vuosikymmenen kokemuksella monipuolisen valikoiman teollisuusompelukoneita ja -saumureita. Edustamamme teollisuusompelukoneet ovat huippuluokkaa, ja tuotemerkkeihimme kuuluvat muun muassa Pfaff International, Pegasus, Typical ja Tajima. Valikoimassamme on sekä kevyitä, keskiraskaita että raskaita ompelukoneita monipuolisesti erilaiseen teollisuuskäyttöön ja esimerkiksi koulujen ja vaateliikkeiden käyttöön.

Teollisuusompelukoneet – Kysy lisää!

Sen lisäksi, että myymme teollisuusompelukoneet eri alojen toimijoille, toimintaamme kuuluu keskeisesti myös niiden ylläpitoon liittyvät tarvikkeet ja palvelut. Kauttamme saatkin ompelukoneiden lisäksi myös erittäin kattavan valikoiman varaosia kaikkiin markkinoilla oleviin koneisiin. Oli kyseessä minkä tahansa merkkinen teollisuusompelukone, meiltä löytyy apua!

Valikoimastamme löytyvät muun muassa:

  • teollisuusompelukoneet
  • teollisuussaumurit
  • tasosaumurit
  • kolmisyöttökoneet jne.

Alta löydät edustamamme teollisuusompelukoneet ja tuotemerkit!

Kattava valikoima varaosia lähes kaiken merkkisiin teollisuusompelukoneisiin maailmanlaajuisen verkostomme kautta

Tarjoamamme teollisuusompelukoneen varaosat eivät rajoitu pelkästään niihin ompelukoneisiin, joita itse myymme, vaan laajan kansainvälisen verkostomme kautta pystymme hankkimaan varaosia monipuolisesti eri merkkien koneisiin. Kauttamme saat tarvittaessa myös erilaiset apulaitteet teollisuusompelukoneille, kuten kääntäjät, paininjalat, ohjaimet ja muut apulaitteet.

Me KS-Tarvikkeella olemme tuoneet teollisuusompelukoneet, niiden varaosat ja apulaitteet maahan jo vuodesta 1992. Sen lisäksi, että meillä on Suomessa suuri varasto, meillä on laaja kansainvälinen verkosto ympäri maailmaa. Kattavan verkoston kautta saammekin tarvittavat tuotteet tilattua monipuolisesti Euroopasta, Kauko-Idästä, Japanista sekä Yhdysvalloista. Mikäli etsimääsi teollisuusompelukonetta tai muuta tuotetta ei olisi omassa varastossamme, saamme sen hyvin todennäköisesti tilattua muualta nopealla toimitusajalla.

Pidetään teollisuusompelukoneet toimintakuntoisina laadukkaiden varaosien avulla!

Ota yhteyttä ja kysy tarvitsemaasi teollisuusompelukoneen varaosaa!

Teollisuusompelukoneen huoltopalvelut

Tarvitseeko teollisuusompelukoneesi huoltoa? Kauttamme saat myös monipuoliset ompelukoneen huolto- ja korjauspalvelut. Huolto onnistuu kauttamme paikallisen yhteistyökumppanimme toimesta. Kaikki teollisuusompelukoneet pystytään huoltamaan kauttamme, joten ole yhteydessä kaikissa tilanteissa!

Ota yhteyttä!

30 vuoden kokemus teollisuusompelukoneista takaa tietämyksen ja laajat verkostot

Meillä on teollisuusompelukoneiden maahantuonnista sekä niiden apu- ja varaosista kolmenkymmenen vuoden kokemus. Tarjoamamme ompelukoneet ovat laajasti esimerkiksi vaateteollisuuden, koulujen ja muiden suurten toimijoiden käytössä. Tuomme itse maahan lähes kaikki tarjoamamme tuotteet ja tarvikkeet. Meiltä löytyy lisäksi laadukas varaosa- ja huoltopalvelu. Laaja toimittajaverkostomme takaa, että pystymme toimittamaan tarvittavat varaosat asiakkaillemme nopeilla toimitusajoilla. Lisäksi haluamme palvella jokaista asiakasta henkilökohtaisesti löytääksemme varmasti jokaiselle parhaan mahdollisen ratkaisun.

Halutessasi olet tervetullut myös paikan päälle liikkeeseemme tutustumaan laajaan teollisuusompelukonevalikoimaamme. Olethan kuitenkin meihin yhteydessä ennen vierailuasi, jotta voimme varmistua siitä, että paikalla on sopivat teollisuusompelukoneet tunteva myyjä, joka osaa auttaa sinua parhaalla mahdollisella tavalla.

Kuinka voimme auttaa?
Haluatko löytää parhaat teollisuusompelukoneet yrityksellesi? Tai etsitkö sopivaa varaosaa ompelukoneeseesi? Lähetä meille sähköpostia ja kerro tarpeestasi: info@kstarvike.fi tai soita numeroon 03 435 6562 (arkisin klo 8-16).

Etsimme sinulle parhaan teollisuusompelukoneen, jotta saisit juuri sinun käyttöösi sopivan laitteen! Voit myös jättää meille soittopyynnön täällä.

Kiinnostuitko?
Ota yhteyttä

Täytä oheinen yhteydenottolomake ja etsitään yhdessä tarpeisiisi paras ratkaisu.