Kangasleikkurit ja varaosat

Me KS-Tarvikkeella tarjoamme kangasleikkureita pitkällä kokemuksella. Lisäksi saat kauttamme varaosat sekä kattavat huoltopalvelut.

Ota yhteyttä!

Kangasleikkuri monipuolisesta valikoimasta – Hanki laadukkaat kangasleikkurit

Kangasleikkuri on paras työkalu tekstiilien leikkaamiseen. Tarjoamme asiakkaillemme kolmen vuosikymmenen kokemuksella kangasleikkurit monipuolisesta valikoimastamme. Meiltä löydät muun muassa erilaiset nauhankatkaisulaitteet, pyöröteräleikkurit, pystyleikkurit sekä monet muut kankaan leikkaamiseen tarvittavat koneet.

Kangasleikkurit – Kysy lisää

 

Valitse oikea kangasleikkuri asiantuntijan avulla

Ei haittaa, vaikka et tietäisi, minkälainen kangasleikkuri sopisi parhaiten tarpeisiisi. Riittää, että olet meihin yhteydessä ja kerrot, minkälaista ja kuinka paksua materiaalia leikkurin tulisi pystyä käsittelemään. Lisäksi olisi hyvä tietää, kuinka paljon kyseistä materiaalia leikataan esimerkiksi päivittäisellä tasolla ja millaista työn jälkeä tulisi saada aikaan. Näillä pohjatiedoilla kokeneet asiantuntijamme pystyvät ehdottomaan tarpeisiisi parhaiten sopivia kangasleikkurien malleja.

Tarvittaessa pyydämme sinua toimittamaan koepaloja käyttämistäsi materiaaleista. Kun asiantuntijamme pääsevät koeleikkaamaan käyttämiäsi materiaaleja, löydämme helposti juuri sinun tarpeitasi palvelevan kangasleikkurin. Tarvittaessa lähetämme toimittamasi materiaalit koeleikattaviksi edelleen eteenpäin esimerkiksi edustamiemme tuotemerkkien asiantuntijoille.

Kangasleikkurit kolmenkymmenen vuoden kokemuksella

Meillä on kangasleikkureiden, teollisuusompelukoneiden ja niiden apu- ja varaosista kolmenkymmenen vuoden kokemus. Tarjoamamme ovat laajasti esimerkiksi vaateteollisuuden, koulujen ja muiden suurien toimijoiden käytössä. Tuomme itse maahan lähes kaikki tarjoamamme tuotteet ja tarvikkeet. Meiltä löytyy lisäksi laadukas varaosa- ja huoltopalvelu. Laaja toimittajaverkostomme takaa, että pystymme toimittamaan tarvittavat varaosat asiakkaillemme nopeilla toimitusajoilla. Lisäksi haluamme palvella jokaista asiakasta henkilökohtaisesti löytääksemme juuri sinulle parhaan mahdollisen ratkaisun.

Olet lämpimästi tervetullut myös paikan päälle liikkeeseemme tutustumaan laajaan kangasleikkurien valikoimaamme. Olethan kuitenkin meihin yhteydessä ennen vierailuasi, jotta voimme varmistua siitä, että paikalla on kangasleikkureihin perehtynyt myyjä, joka osaa auttaa sinua parhaalla mahdollisella tavalla. Voit myös toimittaa meille näytteitä käyttämistäsi materiaaleista.

Täytä yhteydenottolomake alla ja tai katso yhteystietomme!

 

Kangasleikkuri – Ota yhteyttä

Suprena

Bosch

Maimin

Kuris

Assyst

Eastman

Sulee

Kiinnostuitko?
Ota yhteyttä

Täytä oheinen yhteydenottolomake ja etsitään yhdessä tarpeisiisi paras ratkaisu.